Finn Svendsen's hjemmeside

You are here: Home > Rejseruten

Rejseruten

World tour 2011-2012

Fra den 2. juli 2011 til 30. juni 2012 foretog vi en rejse ud i verden og rundt om jorden. Det var en uforglemmelig oplevelse, som vi dagligt tænker tilbage på.

Udvalgte iagttagelser, billeder og historier er dokumenteret på denne hjemme side.


Foto: Lars Skov, Frederiksborg Amts Avis

Turen er estimeret til at tage et års tid med start omkring den 1. juli.

Vi starter med en række Topasture i Europa, det bliver først 4 uger i Dolomitterne, derefter forhåbentlig et par uger på Madeira, så 4 uger i Provence. Europa-delen sluttes af med yderligere 3 uger på Madeira. Herefter er vi nået til uge 43, hvor vi planlægger at bevæge os til Nordamerika. Der forventer vi at være til og med nytåret. Vi planlægger at starte i New York og omegn. Derefter vil vi tage til det vestlige USA og Canada. Nu må vi se hvad vi kan nå, men ambitionerne er Californien, Oregon, Washington, British Columbia, Alberta, Montana, Colorado, Utah, Arizona, Nevada og retur til Californien. Fra Californien flyver vi til Hawaii for at holde jul og nytår holdes sammen med Mikkel, Camilla og Lasse.

I det nye år tager vi så til New Zealand, en rundtur på 9 uger, herunder 3 ugers Topas arbejde. Efter New Zealand tager vi til Indokina: Vietnam og Thailand og forhåbentlig også en tur til Nepal. Vi forventer at runde turen af i Sydeuropa, måske med nogle Topas ture, men ellers med afslapning og fortæring af oplevelser.

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login

nach oben